+381 63 507 225

City Light Panoi

Posebna pogodnost koju nudi Adverting doo, jedinstvenu na našem području, je rotacija reklama na city light panoima. Rotacija lokacija je promena lokacija iznajmljenih city light panoa na slične lokacije u vremenskom periodu od mesec dana, što se u praksi pokazalo kao veoma delotvorno i ekonomično, jer za istu cenu imate mogućnost da budete viđeni na više različitih lokacija.

Takođe, svim našim klijentima POTPUNO BESPLATNO obezbeđujemo vrhunski dizajn reklamnih plakata za city light panoe.

 

Uskoro

Uskoro

Uskoro

Uskoro

Adverting doo Vam predstavlja mogućnost da svoj posao i ideju predstavite širokom auditorijumu putem “City light” reklamnih panoa dimenzija 175 x 118 cm na najfrekventnijim lokacijama u Novom Sadu. Postavljeni su u pešačkim zonama, shopping centrima, u blizini stanica javnog prevoza.

Ovakvim načinom oglašavanja postižete izuzetno visok stepen uočljivosti, neprekidnost trajanja poruke u toku kampanje, usmerenost na suštinu, jednostavno prenošenje poruke u odnosu na druge medije.

U zavisnosti od mesta, vremena i sadržaja ovakva reklama može da zabavlja, promoviše, podstiče na razmišljanje, uveseljava, iritira, informiše, iznenađuje, inspiriše, umiruje, oživljava,…

Neke od prednosti oglašavanja na citylight panoima su:

  • reklamna poruka je u kontinuitetu dostupna ( 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji)
  • Backlight efekti
  • spontano zapažanje oglasne poruke i usmerenost ka suštini poruke
  • jednostavnost prenošenja poruke u odnosu na druge medije
  • najniži troškovi po izloženosti u poređenju sa klasičnim medijima